Det kan du se frem til

Glæd dig til d. 3. og 4. oktober 2025 kl. 18:30, hvor du på G.A.S.A. kan opleve vildtaftner.

Per Hallundbæk og H.J. Hansen vin har sørget for en lækker vildtmenu med tilhørende vinmenu, så du blot kan læne dig tilbage og nyde din aften.

Menu

Terrin af fasan, foie gras, serranoskinke og pistacie
med kvædekompot og feldsalat

*

Koldrøget rådyr med rødbeder, smilende vagtelæg, tyttebær,
Karl johan mayonnaise, sprød brioche og hasselnød vinaigrette

*

Butterdejs indbagt vildt consommé med trøffel, jordskokker og andehjerter

*

Crebinette af gråand med kantareller og røget spæk, portvinsbagte rødløg
og pure af Ratté kartofler samt sauce aigre/doux med valnødder og kirsebær

*

Solbærmousse med pærer syltet i sensommer hyldebær og karamelsauce

*

Vinmenu v. sommelier Allan Jørgensen fra H. J. Hansen vin

*

Kaffe, te og avec

*

Pris pr. kuvert:
1145,-

Når du tager til vildtaften på G.A.S.A. kan du se frem til en menu sammensat af Per Hallundbæk. Han har, med mere end 35 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. 

Har bl.a. arbejdet hos:
– Hotel Dagmar i Ribe
– Hotel Fakkelgaarden i Kollund
– Køkkenchef Hotel Engø Gård i Norge Relais & Chateaux
– Køkkenchef Falsled Kro Relais & Chateaux

Blandt konkurrencer & priser er:
– Årets bo og spis sted i Den Danske Spiseguide med Falsled Kro 2017
– Årets newcommer i Relais&Chateaux 2004 i Paris
– Vinder årets nordiske øl “Ale med kvædearomaer”
– Vinder af Rioja stipendiet 1997
– Vinder af årets kartoffelpris 1998
– Vinder af VM i tilberedning af laks i Irland

Allan fra H.J. Hansen Vin står bag udvalgte vine til vildtaftenen. 

H.J. Hansen Vin er med et sortiment på mere end forskellige 2.000 produkter Danmarks førende leverandør indenfor kvalitetsvine og andre livsglæder. 

Til dagligt kan du finde H.J. Hansen Vin i Vestergade i Odense centrum.

Vi benytter cookies for at forbedre vores websted, vise personaliseret indhold og give dig en god webstedsoplevelse.
  Læs mere