Menu
Terrin af fasan, foie gras, serranoskinke og pistacie
med kvædekompot og feldsalat
Blanc de Noirs Brut, AOP, Champagne Michel Dervin
aromatiseret med Vedrenne Chataigne
*
Koldrøget rådyr med rødbeder, smilende vagtelæg, tyttebær,
Karl johan mayonnaise, sprød brioche og hasselnød vinaigrette
2022 Ladoix Blanc, Les Clos Royer, Domaine Michel Mallard
*
Butterdejs indbagt vildt consommé med trøffel, jordskokker og andehjerter
Lustau Los Arcos, Amontillado, Lustau &
2020 Diurnal Shift Pinot Noir, Cypres Vine
*
Crebinette af gråand med kantareller og røget spæk, portvinsbagte rødløg
og pure af Ratté kartofler samt sauce aigre/doux med valnødder og kirsebær
2020 Châteauneuf du Pape Telegramme, Domaine du Vieux Telegraphe
*
Solbærmousse med pærer syltet i sensommer hyldebær og karamelsauce
2020 Maury Rouge, Domaine Mas Amiel
*
Vildtmenu v. Per Hallundbæk
Vinmenu v. sommelier fra H. J. Hansen vin
*
Kaffe, te og avec
*
Pris pr. kuvert:
1145,-
Find billetter