De perfekte omgivelser

Står du og skal afholde dit livs bryllup, konfirmation, barnedåb, rund fødselsdag, eller næste store fest?

Så er G.A.S.A. stedet lige for dig. Vi har de perfekte rammer for at kunne skabe dit livs næste store fest, og lover det bliver en minderig oplevelse.

Hos os er mulighederne mange, vi kan rumme alt fra 40-500 siddende gæster. Vi har rustikke lokaler, som kan pyntes hyggeligt og flot op, lige som du ønsker det. Vi har dygtige kokke, som kan kokkerere en fantastisk menu til dig og dine gæster.  

Ønsker du at vide mere? Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. 

Kontakt os her

 

Barnedåb  Bryllup  Fødselsdag  Konfirmation  Restaurant Hallundbæks  

Afhold dit drømmebryllup

Drømmer du om det perfekte bryllup, hvor alle dine gæster får den bedste dag sammen med jer, og hvor du selv kan være med til at skræddersy festen? 

 

Læs mere om bryllup

Den gode konfirmation

Står dit barn og snart skal konfirmeres? Vi kan skabe de perfekte rammer for en hyggelig fest for dit barn og alle jeres gæster. 

 

Læs mere om konfirmation

Den bedste fødselsdagsfest

Bliver du rund i år og ønsker at holde et brag af en fest eller blot en fest sammen med alle dine kære? Vi har de rammerne til at danne den perfekte fødselsdagsfest, som du aldrig vil glemme. 

 

Læs mere om Fødselsdagsfest

Den hyggeligste barnedåb

Er du beriget med et barn, som du ønsker skal døbes og derfor skal afholde en barnedåb? Så har vi de perfekte omgivelser til at skabe den hyggeligste dag for jeres gæster. 

 

Læs mere om barnedåb