vintermenuen (19/1 – 16/3)

TUN, SESAM & SOJA

Grillet tun tataki marineret med soja

Chips af tapioka & dildstøv

Mayonnaise af ristet sort sesam

*

LAKS PÅ 2 MÅDER, ÆBLER & MYNTE

 Laks gravet med limepeber, eau de vie & rørsukker

Krustade med marineret laks & urter

Transparente æbler syltet i citronverbena

Revet, saltet & tørret æggeblomme

Vinaigrette af æbleeddike, mynte og olivenolie 

*

OKSEFILET, SELLERI OG VINTERLØG

Krydderurtefarseret oksefilet

Saltbagt selleri & selleripure

Fondant af bintjekartofler syltet i andefedt

Grillede vår løg & ristede mandler

Sauce med løgaromaer & ramsløgskapers

*

CITRUS FRUGTER, MARENGS & SKOVSYRE

Lemoncurd med rigeligt smør & reven citronskal

Mørdejsflager med appelsin & grape

Sorbet af sicilianske blodappelsiner

Granitè af forskellige citrusfrugter, skovsyre & blå blomster

*

Friskbagt brød & dyppelse

*

Book bord her →