En vinrejse
i selskab med H.J. Hansen Vin & Per Hallundbæk

Det kan du se frem til

Glæd dig til d. 23. januar 2026 kl. 18:30, hvor du på G.A.S.A. kan komme med på
en helt unik vinrejse gennem 3 af Europas største vindistrikter:

Bourgogne, Bordeaux & Barolo

En sommelier fra H.J. Hansen Vin vil være din guide på rejsen,
og bare rolig – Per Hallundbæk sørger for en lækker 6-retters menu,
så du blot kan læne dig tilbage og nyde din aften.

Find billetter her

Menu

Til hver ret serveres lækker vin fra enten Bourgogne, Bordeaux & Barolo:
*
Hånddykkede norske kammuslinger
med stikkelsbærvinaigrette, blomkålspuré & kapers

2021 Chablis Mont de Millieu, 1. Cru
Roche de Bellene by Nicolas Potel

*
Stegt havtaskehale
med sprød kartoffelskorpe, artiskokkompot & portvinssauce

2020 Château Beychevelle Amiral de Beychevelle
Château Beychevelle

*
Butterdejsindbagt trøffelsuppe
med andehjerter, jordskokker, foie gras, små grøntsager & oksebryst

2023 Volnay Vieilles Vignes, AOP
Roche de Bellene by Nicolas Potel

*
Peber-/honningglaseret andebryst
med bagte kvæder, kantareller & solbærsauce

2022 Barbera d´Alba Organic, D.O.C. Superiore
G.D. Vajra

*
Grillet oksemørbrad & crepinette af braiserede oksehaler
med Karl Johan-svampe, ribs & morkelsauce

2020 Barolo, D.O.C.G.
Prunotto Estate

*
Tynde skiver af 3 år gammel Comté
med rosmarinbagte pærer, knækbrød & gammel balsamico

L’Expression de Sauternes, AOP
L’Expression de Sauternes

*

Kaffe & the

*

Pris pr. kuvert:
1400,- + gebyr

Find billetter her

En sommelier fra H.J. Hansen Vin vil være din guide gennem 3 af Europas største vindistrikter: Bourgogne, Bordeaux & Barolo.

H.J. Hansen Vin er med et sortiment på mere end forskellige 2.000 produkter Danmarks førende leverandør indenfor kvalitetsvine og andre livsglæder.

De har et bredt udvalg af vin og spiritus fra hele verden med nøgleleverandører i bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile.

Til dagligt kan du finde H.J. Hansen Vin i Vestergade i Odense centrum.

Som ledsager på din vinrejse på G.A.S.A. får har en lækker 6-retters menu kan du sammensat af Per Hallundbæk. Han har, med mere end 35 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. 

Har bl.a. arbejdet hos:
– Hotel Dagmar i Ribe
– Hotel Fakkelgaarden i Kollund
– Køkkenchef Hotel Engø Gård i Norge Relais & Chateaux
– Køkkenchef Falsled Kro Relais & Chateaux

Blandt konkurrencer & priser er:
– Årets bo og spis sted i Den Danske Spiseguide med Falsled Kro 2017
– Årets newcommer i Relais&Chateaux 2004 i Paris
– Vinder årets nordiske øl “Ale med kvædearomaer”
– Vinder af Rioja stipendiet 1997
– Vinder af årets kartoffelpris 1998
– Vinder af VM i tilberedning af laks i Irland

Vi benytter cookies for at forbedre vores websted, vise personaliseret indhold og give dig en god webstedsoplevelse.
  Læs mere