Menu
Til hver ret serveres lækker vin fra enten Bourgogne, Bordeaux & Barolo:
*
Hånddykkede norske kammuslinger
med stikkelsbærvinaigrette, blomkålspuré & kapers
2021 Chablis Mont de Millieu, 1. Cru
Roche de Bellene by Nicolas Potel
*
Stegt havtaskehale
med sprød kartoffelskorpe, artiskokkompot & portvinssauce
2020 Château Beychevelle Amiral de Beychevelle
Château Beychevelle
*
Butterdejsindbagt trøffelsuppe
med andehjerter, jordskokker, foie gras, små grøntsager & oksebryst
2023 Volnay Vieilles Vignes, AOP
Roche de Bellene by Nicolas Potel
*
Peber-/honningglaseret andebryst
med bagte kvæder, kantareller & solbærsauce
2022 Barbera d´Alba Organic, D.O.C. Superiore
G.D. Vajra
*
Grillet oksemørbrad & crepinette af braiserede oksehaler
med Karl Johan-svampe, ribs & morkelsauce
2020 Barolo, D.O.C.G.
Prunotto Estate
*
Tynde skiver af 3 år gammel Comté
med rosmarinbagte pærer, knækbrød & gammel balsamico
L’Expression de Sauternes, AOP
L’Expression de Sauternes
*
Kaffe & the
*
Pris pr. kuvert:
1400,- + gebyr
Find billetter her