En gastronomisk frokost alt inklusiv

HALLUNDBÆKS tilbyder også vores eftertragtede menu alt inkl. til frokost for selskaber på 40 personer og opefter. Det finder sted torsdage, fredag og lørdage. Oplevelsen og prisen er den samme, nu har I blot mulighed for at nyde den som lukket selskab, hvor restauranten er jeres i 3 timer. Frokosten kan afholdes i tidsrummet 12:00 – 15:00.

 

Passer også perfekt til fødselsdage eller firmaarrangementer 

En gastronomisk frokost alt inklusiv er helt oplagt til både fødselsdagsfejring eller hvis firmaet skal samles til en god frokost. Her får I nemlig en velkomponeret menu med et stort udvalg af drikkevarer ad libitum. Drikkeudvalget er både med og uden alkohol, så selskabet selv vælger efter humør – og det hele er til en fast pris.

Kontakt os her 

Frokostens forløb

Ved ankomst bydes I velkommen af værten, som i dagens anledning er jer selv. Når I går til bords kommer vi rundt og præsenterer dagens menu. I starter ud med en velkomstdrink til at slukke tørsten samt snacks. Derefter serveres de tre anretninger løbende ved bordet.

I vælger selv drikkevarer ved vores skænk-selv bar, hvor I også finder en beskrivelse af de udvalgte vine. Her tilbyder vi et bredt udvalg af drikkevarer, hvor der er noget for en hver smag, uanset om selskabet blot ønsker et enkelt glas eller vil igennem hele udvalget.

Menuen er fast med forbehold for ændringer. Vi tilbyder naturligvis også en vegansk menu, så der er noget for et hvert behov. 

Book her 

 

Det kan du forvente

  • Velkomstdrink ved ankomst
  • Snacks
  • 3-retters: forret, hovedret og dessert. Se den aktuelle menu her.
  • Friskbagt brød og krydderurtecreme
  • Rød- og hvidvin udvalgt til at komplementere menuen. Der er altid tre slags af hver vin, så der er noget for en hver smag. Derudover en alkoholfri vin.
  • 1 dessertvin
  • Stort udvalg af fadøl, sodavand, vand mm.
  • Kaffe, te velvalgte avec.

Prisen er kr. 595,- pr. person inkl. moms

 

Kontakt os her 

(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker i den vegetariske eller glutenfrie udgave, bedes I kontakte os min. 24 timer før ankomst)